• Paranoiás lány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A problémám a következő. A legutóbbi menstruációm utolsó előtti napján védekezés nélkül közösültem az ex barátommal, viszont egyáltalán nem volt orgazmusa, tehát még csak megszakított sem volt a közösülés, csupán néhány mozdulatnyi... Most rettegek mégis, 1-2 napon belül kéne megjönnie. A ciklusom felénél, amikor kb a peteérés van, volt tojásfehérje szerű válladékom,aztán kb 10 napja kezdett feszülni a mellem, hangulatingadozásom lenni, pattanásaim alakultak ki. Ezek megnyugtattak ,mert pms tünetek és nekem néha van pms-em,de buta voltam és rákerestem,hogy ezek a terhesség első jelei is lehetnek. Egyébként hatalmas stresszben élek, a családomban folyton problémák vannak és volt már olyan,hogy teljesen biztonságos sex után is féltem...Tud valami megnyugtatót írni a doktornő? Ha késik,majd veszek tesztet, de az ismerőseim azt javasolják,próbáljak ne stresszelni,mert amiatt is késhet. Üdvözlettel és köszönettel: Egy aggódó lány

        Dr. Veress Dóra válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Szerintem se stresszeljen amíg nem jön meg a menstruációja, mert felesleges. Ugyan az előváladékban lehetnek spermiumok, de ha nem volt peteérése az aktus körüli napokban, akkor nem valószínű, hogy terhes lenne. A tünetei nem jelentik egyértelműen a terhesség meglétét, különösen ha egyébként is szokott ilyen jeleket tapasztalni. Egyelőre várjon, és ne szorongjon, legközelebb pedig legyen előrelátóbb!


        Kérdés: 2011. szeptember 09., 10:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: