• Terhes lehet-e a barátnőm???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátnnőmnek már 3 napja késik a menstruációja és azt szeretném tudni mennyi eséje van annak hogy terhes? MInden alkallommal védekeztünk mikor együtt voltunk. Ugyanugy megvannak a jelek a menstruációra a barátnőmnek fáj a hasa ahol szokott kicsit érzékenyebb nyügösebb. És volt olyan hogy egyszer kicsit véres volt a tamponja és azota nem jött semmi. és szeretném megtudni mennyi az esélye hogy teherbe esett???

        Dr. Veress Dóra válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Az esély arra is megvan, hogy teherbe esett a barátnője és arra is, hogy csak túl stresszes és késik a vérzése. Találgatás helyett vegyenek egy érzékeny terhességi tesztet és csinálják meg. Ha szabályos a ciklusa, akkor már látszhat valami a terhességből. Ha negatív az eredmény és még mindig nem jön meg a vérzés, akkor 3-5 nap múlva ismételjék meg a tesztet.


        Kérdés: 2011. szeptember 08., 12:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 00:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó