• Isoptin 120 mg retard fimtabletta hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az előbbi kérdésem feltevése óta olvastam az interneten, hogy a magas vérnyomásra szedett gyógyszerek egyes fajtái hatással vannak a prolactin szintre. Nekem az első terhességem során írta fel az Isoptin 120 mg retard filmtablettát egy kardiológus főorvos. Kb. 1 hónapig szedtem a terhességem alatt és spontán elvetéltlem, azóta (4,5 éve) folyamatosan napi 1 tablettát szedek. Kérdésem, hogy ez a gyógyszer befolyásolja-e a prolactin szintet? Másik kérdésem Ön melyik terhesvitamint javasolja szedni? A nőgyógyászom a Femibion 800-at javasolta a 2. terhesséégem előtt, azóta azt szedem. Első terhességem előtt a Gravidát szedtem, terhesség alatt pedig az Elevitet + folsavat javasolt és azt is szedtem. Köszönöm válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a prolaktin, terhesvitamin témában

        Kedves Kérdező!Nagy különbség nincs a vitaminok között,ezért szinte mindegy,hogy melyiket szedi,csak szedje.A vetélése mögött szerintem más ok lehet.A magas vérnyomását terhesség alatt belgyógyász kezelje.Több bajt okoz a magas vérnyomás,mint a kezeléshez használt gyógyszer.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 11:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: