• Terhesség vagy más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hete 37-37,4 fokos hőemelkedésem van, állandóan émelygek és szerdán pár csepp barna foltot majd többször rózsaszín folto találtam a fehérneműmön, megfog jönni érzésem van, a menstruációnak csak 9.-én kell megjönnie. Ez terhesség jele lehet vagyis mondjuk beágyazódás vagy más? Tegnap csináltam 10es erősségű tesztet de az negatív lett. Kérem segítsen mi lehet ez mert az orvosom szabadságon van. Köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha 9-én várja a mensest, a terhességi teszt ilyenkor még mindenképpen negatív - kb. 1 hét múlva ismételje meg, akkor már informatív az eredmény. A hőemelkedés és émelygés miatt keresse fel háziorvosát, lehet virális gyomor-bél rendszeri fertőzése.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 03., 18:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó