• Lehetek terhes negatív teszt esetén is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már hetek óta nagyon gyakran van vizelési ingerem,hányingerem.Tegnap csináltam egy tesztet,negatív lett.orvosnál nem voltam,tudom,akkor megoldódna,de még nem mertem elmenni.azt szeretném kérdezni,h.attól lehetek terhes?vagy még korai lenne a terhesség?ÉS A TÜNETEK MENNYI IDŐ UTÁN JELENTKEZNEK,MÁRMINT A VIZELÉSI,MEG A HÁNYINGER?Előző terhességemnél is ugyanez volt,mindig pisilni jártam,fáradt voltam,csináltam tesztet,de akkor poz lett,de akkor már 6 hetes volt a baba.válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Kérdező! A tesztek érzékenységétől függ, hogy milyen hamar mutatják ki a terhességet. Vásároljon Detego terhességi tesztet, ez már a fogantatás utáni 10. napon kimutatja a terhességet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 08:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: