• A gyermekágyas időszak hosszának befolyásolása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr! Az lenne a kérdésem,hogy a gyermekágyas vérzés /pecsételés hosszát lehet e valahogy befolyásolni? Ha igen,akkor hogyan ? Az első gyermekünk amikor megszületett, a gyermekágyas vérzés,illetve a rózsaszínes folyás a 3. hétig tartott. A második szülés után még 8. héten is volt pecsételő vérzés. Az első szülés után 2 "méh össze húzó " inekciót kaptam, illetve a toló fájás alatt oxitocint. A második szülés alatt/után pedig semmit sem kaptam. Lehet ez az oka,hogy a második szülés után a tisztulás így elhúzódott? Nem tudom számít e, azért leírom: mind 2 gyermekemet szoptattam,az elsővel babás szobában voltunk,tehát igény szerint szopizott,a másodikkal sima szobában voltam,3 óránként hozták viszont itthon már óránként evett 2 hónapos koráig. Most várjuk a harmadik babát,és nagyon örülnék,ha a tisztulás 6 hétnél tovább nem tartana.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Javaslom, hogy történjen hematológiai kivizsgálás, valamilyen alvadási zavar is állhat a háttérben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 18:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó