• Teherbe esés lehetősége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Utolsó szexuális együttlétem júl 15-én volt, azóta már egyszer megjött a menzeszem júl 29-án . Kicsit fura volt és kevés, de mgjött. Közben aug 4-én el kezdett nőni a bölcsesség fogam, és rengeteg fájdalomcsillapítót beszedtem. Majd azt éreztem h szedülök, hényingerem van ezeken a napokon. Aug 06-án csináltam egy terhességi tesztet du majd másnap is reggel . az Eredmény negatív lett. Most még mindig gyengének érzem magam , de lehet csak a stressz miatt . aug 13-án kb középidő táján egy napos barna folyásom volt. Még mindig aggódok és ma megint csináltam tesztet aug 16-án, ami szintén negatív lett. Jövö7en kellene megjönnie. Érzek mellfeszülést, de lehet már csak be beszélem magamnak. Ja, amikor szeretkeztünk a párommal én gyógyszert szedtem és pluszban ő nem bennem ment el, hanem kivette előtte. Kérdésem. túl korán csináltam-e a tesztet, vagy csak szimplán annyira ideges vagyok h bemagyarázom ezeket a tüneteket. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Ha július 15-én élt utoljára nemi életet, és ha feltételezzük, a védekezés ellenére, hogy akkor teherbe esett, akkor azt a tesztnek már most ki kellene mutatnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 16:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: