• Laboratóriumi lelet terhességben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 33 hetes kismama vagyok. a 24. és a 32. héten végzett vérvétel eredménye nyugtalanít, ugyanis mindkét esetben a Westergren érték 50 lett, ezenkívül valamivel a ref.tartomány felett van a WBC, és a Neut., a Lymph pedig alacsonyabb. Igazából azt tudom h. nem jó, hogyha ezek az értékek, hosszabb távon nem megfelelőek, de már nem tudom hova fordulhatnék, igazából nem foglalkozik senki ezzel a problémával. Nőgyógyászati gyulladásom nincs, fogorvosnál jártam nem talált Ő sem gyulladást. A háziorvosom megvizsgált, de Ő is tanácstalan volt, mondta h. ha akarom akkor ír fel antibiotikumot, mivel áprilisban volt egy csúnya megfázásom, esetleg abból visszamaradt valami. Nem kértem az antibiotikumot, mivel gyógyszerérzékeny vagyok és egyébként sem szoktam szedni, csak ha nagyon muszály. A vizeletvizsgálatom eredménye negatív. Ön szerint mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Fül-orr-gégészeti vizsgálatot javaslok, sok esetben fül-orr-gégészeti góc okozza a gyulladásos paraméterek emelkedését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 10:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: