• Várandósság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! a kerdesem h hasznaltam pharmacie huvelytablettat ,s emelett lettem terhes,ez arthat a babanak? ill.napolaj,napkrem hasznalata van e karos hatassal ill,hogy milyen fontosabb vizsgalatokat kell elvegezni a terhesseg 4.honapjaig Cipruson tartozkodom es elvileg novemberben mennek haza,igy itt kell elmennem orvoshoz ezert kernem segitseget h azert vmi fogalmam legyen rola,ill szeretnem ha minden rendben menne. koszonettel Szilvia

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha megírja az alkalmazott hüvelytabletta hatóanyagát, meg tudom mondani, árthatott-e a babának. Napolaj nem árt. Magyarországon a terhesgondozás része a 16. hétig: vérkép, vizelet, hepatitis és lues szűrés, vércsoport és ellenanyag meghatározás, méhnyakrákszűrés nőgyógyászati vizsgálattal egybekötve, emlővizsgálat, korai ultrahang, 12. heti ultrahang biometria és nyaki redő szűrés, szérum biokémiai markerek (AFP stb.) szűrés, terhelő előzmény esetén szükség szerint korai genetikai konzultáció és 1. trimeszteri terheléses vércukor vizsgálat.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 18:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 05:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: