• Üres petezsák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!Június 29-én volt az utolsó menszeszem.Ma voltam orvosnál,és csak üres petezsák látszódott a hasi uh-n(hüvelyit jövő héten csinálnak,mert elő kell jegyeztetni).Csak a ciklus első felében foganhatott,ezt tudom.A petezsák 21 mm,ép,szabályos.Aggódom!Nem kellene már látszódnia?Nagyon köszönöm a válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! 5-6 hetes terhesség pontos kimutatására, az embryo életképességének meghatározására a hasi UH biztonsággal nem alkalmas. Csak hüvelyi UH leleten érdemes egyáltalán elgondolkodni vagy aggódni miatta.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 15:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 05:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: