• Előbb várhtó a baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 34 hetes kismama vagyok sajnos 2,5 hete iszonyúan köhögök amire kaptam is antibiotikumot, de az első nem javított a köhögésemen sőt be is lázasodtam. Valószínű hogy tüdőgyulladás, de ma a tüdőgyógyász azt mondta, hogy csak az elején lehet hallani vagy a végén ha az,de most le lehet tapadva mert szárazon köhögök. Most augmentin duót szedek és mixtural köptetőt, de még mindig nagyon köhögök. Kedden és ma (csütörtökön) a betéten és a bugyimon rózsaszínű váladékot vettem észre. Elképzelhető, hogy a nyákdugó távozott? És ha igen akkor mennyivel korábban várható a szülés? Nagyon félek, de csak jövő héten lesz a dokim, hogy beszéljek vele. Sokat fekszem,eleve a rosszulléttől de attól is félek, hogy a picinek nincs-e valami baja. Lehet neki is bármi baja a pocakban? Mit tegyek? Köszönöm Szegediné Niki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Niki! A probléma nőgyógyászati vizsgálatot igényel, hívja fel az orvosát, kérdezze meg, hogy kit kereshet most helyette, ha ez nem megoldható, akkor is menjen be a kórházba, mondja el a terhes ambulancián a panaszt, ne várjon vele jövő hétig.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 20:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: