• Mikorra várható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö/ur! 31 hetes terhes vagyok.A hét elején voltam terhesgondozáson.Orvos szerint minden rendben van,fejjel lefelé van már a magzat,söt le is van "szállva".Nem tul korai ez még?3. gyermekünket várjuk.Kedd ota bizonyos idöközönként vannak joslofájásaim,illetve méhösszehuzodásom is.Hüvelyi váladéskom kicsit eröteljesebb mint eddig volt.Babánk sem annyira aktiv,mint az elmult hetekben.Ön szerint idö elött megfog születni?Leszállás után mennyi idövel szokott a szülés megindulni? Másik 2 terhességem nél nem volt ilyen "gond",idöre születtek.Mire számithatok? Mielöbi válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Ezek a tünetek a fenyegető koraszülés jelei,ezért nőgyógy.vizsgálat indokolt.A méhszáj lelettől függ,hogy mennyire nagy a baj.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 29., 18:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó