• Hasmenés, szélgörcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        30. hetes terhes vagyok, péntek óta fájt a gyomrom és enyhe hányingerem volt, arra gondoltam, hogy nagyon rugdos a baba és nyom az a baj. Aztán rekedésem is lett. Vettem be vasárnap Laevolac hashajtót, máskor is szedtem már, ittam vaspótlásnak céklalevet, meghajtott. Azt hittem minden rendben van és hétfőn ittam tejet, erre egész nap hasmenésem volt és iszonyú szagos szélgörcsöm. Keddre már az egész hasam fájt, hasmenésem kevés volt, de a szél rendesen jött belőlem. Nem nagyon tudom mit tegyek. Menjek orvoshoz, ha igen, akkor milyenhez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Diétázzon, fogyasszon bő folyadékot, csináljon probiotikum kúrát, kerülje a tejtermékeket. Ha néhány napon belül állapota nem javul, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 26., 23:32; Megválaszolva: 2011. július 28., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó