• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Előző hónaphoz képest, 7 napot késik a menstruációm, csináltam már több tesztet, és halvány csík jelzi is, hogy talán babát várok.(egyre erősebb azért a jelzőcsík). Alhasi, deréktáji, középidős fájdalmaim voltak pár napja. Ma a hüvelyem felett érzek egy kis furcsaságot, nyílalásokat. Néha olyat, mint mikor tampont használok menstruáció alatt, olyan feszítő érzést. Nem tudom, most mit gondoljak, mert még olyan hihetetlen, hogy babát várnék. Elhihetem? És normális dolognak tartja ezeket a fájásokat? Még annyit vettem észre magamon, hogy nagyon érzékeny vagyok, sírdogálós, és hogy fáradékonynak érzem magam, néha-néha szédülök. Szeretném megkérdezni, hogy mikor érdemes orvoshoz fordulnom, várjak még vele? Mondták már páran, hogy nagyon hamar nem érdemes, mert még egy ilyen orvosi vizsgálattól is elmehet a baba! De így kétségek között sem jó lenni, mert így még nem is merem magam beleélni, csak jó lenne egy szakorvos véleményét is kikérni. Közben annyi rosszat olvas az ember, hogy akár ezek a panaszok, méhenkívüli terhességre is utalhatnak. Addig is szedjek valami vitaminkészítményt? Vagy elegendő a sok gyümölcs, tejtermék fogyasztása? Szíves válaszát nagyon köszönöm! Ancsi

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!A menses elmaradása után 7-10.nappal szerencsés esetben már kimutatható a terhesség UH.vizsgálattal.Terhességi multivitamin szedését javaslom.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 16., 14:45; Megválaszolva: 2011. július 19., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó