• Strand terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! " hét múlva nyaralni indulnuk a családdal 24 hetes kismama vagyok. A kérdésem az lenne hogy egy Wellnes szálloda medencéjében fürödhetek e vagy hanyagoljam? Azt tudom hogy melegvíz nem ajánlott, és a termál vízek. És nem értem mert sokan aztmondják egyáltalán nem szabad ilyenkor strandolni de a hátfájásra sokszor az úszást javasolják! Utolsó uh-on minden rendben volt a terhességem problémamentes. Köszönöm szépen ha tanácsot ad!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Nyugodtan nyaralhat.Terheseknél termálvizben gyakrabban kaphat gombásfertőzést,ezért vigyen magával recept nélkül kapható gombaellenes készítményt.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. július 15., 10:57; Megválaszolva: 2011. július 16., 07:16

        Tudjon meg többet: terhesség
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy nagy aggodalom miatt fordúlnék Önhöz. Két egészséges kislány anyukája vagyok. Férjemmel elérkezettnek láttuk az időt egy kistestvér érkezéséhez. Rákszűrő vizsgálaton is voltam, ami P1-es lett. Mivel minden...
        Tisztelt Doktor Úr! Sajnos esemény utáni tablettát kellett használnom(escapelle).A "baleset" után 3 órán belül bevettem.Egy hétre rá 2 napig tartó erős vérzés volt tapasztalható amit menstruációs fájdalmak kísértek,ez( "menstruáció") 13...