• Terhességi UH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Én érdeklödni szeretnék hogy az Uh alapján mért adatok mennyire pontosak inkább többet mutatnak vagy kevesebbet!?Mert nekem az Uh alapján mért eredmények alapján 22 hetes terhes vagyok de akkor azon a héten nem voltunk együtt vagy egy héttel kevesebb vagy több idös lehetek!A terhesség elején szedtem folsavat meg Duphastont meg Magne b6ot attol lehet nagyobb a baba mérete?És menstruácio alatt és közvetlen utána teherbe lehet esni??Bocsánat hogy ennyit kérdezek de itt megmerem kérdezni de az orvosom elött nemmerek ennyit kérdezni!!!És nagyon érdekelnek ezek a dolgok hogy miért nem stimmel az Uh meg a fogantatás pillanata!!Válaszát elöre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A terhességénél az X hetes mérteket nagy átlag alapján határozzák meg, az ön babája lehet kisebb, nagyobb, ez nem jelent semmi aggasztót. A teherbe esés kalkulált időpontja is sokszor tévedhet. Ilyen különbségek miatt nem érdemes aggódnia!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 14., 14:45; Megválaszolva: 2011. július 15., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó