• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Két hónapja volt egy terhességem.Sajnos a 4. héten mintha rendesen megjött volna a menstruációm és a baba elment.Az orvosom azt mondta várjunk 2 ciklust és utána próbálkozzunk újra. A probléma az, hogy rettenetesen félek,hogy újra megtörténik és valami komolyabb bajom lesz,nem is beszélve arról hogy a baba újra elmegy. Mit tehetnék,hogy ne féljek ennyire és megelőzhessem a vetélést? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Kérdező! Ha ez egyszer fordult elő, nem kell kivizsgálás, hiszen ez nagyon gyakori probléma, oka legtöbbször genetikai vetélés szokott lenni. Általában a következő teherbe esés sikeresen végződik, ne stresszelje magát, mert árt a teherbe esésnek is és később az embriónak/magzatnak is. Próbáljon meg stresszkezelő légzéstechnikákkal enyhíteni a feszültségen, kapcsolódjon ki, gyógyszert, gyógynövénykészítményt inkább nem javaslok. Sok sikert!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 14., 13:19; Megválaszolva: 2011. július 15., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: