• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tudom a terhesség első tünetei az elmaradt menstruáció amikor is egy teszt biztos választ adhat a nagy kérdésre. De a kérdés az az lenne mensi elmaradása előtt lehet e bármiféle jele egy esetleges terhességnek vagy ez teljesen kizárt mivel akkor még csak sejtszintű a folyamat és nincs az a nő aki ezt megérezmé. Vannak ugy olyanok akik állítják ők már a megtermékenyítést is megérezték, de én ezt nem nagyon tudom elhinni. Lehet egy nőnek annyira érzékeny a szervezete hogy mensi kimaradás előtt legyenek jelek? Ha igen mik szoktak a gyakori és nem gyakori jelei lenni? Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        A terhesség nagyon-nagyon korai jelei igen bizonytalanok, de néhány nőnél előfordul, hogy megérzi azokat már a menstruáció kimaradása előtt, például emésztőszervi panaszok, hasi szurkálás, kívánósság.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 11., 14:06; Megválaszolva: 2011. július 12., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: