• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Boros Miklós!! Ez az összes dolog amit én kézhez kaptam ebben és nem igazán látok miomára utaló jelet,de szeretném megkérdezni,hogy ez az lenne?Ez áll a leleten!!"A nyakcsatorna felső harmadában a belső méhszáj vonalában cystikus képlet látható,melynek átmérője 10mm,benne echodúsabb tartalom.."Ez lehet a baba útjában és lehet-e úgy műteni,hogy babám is legyen még ez után?köszönöm a válaszát..üdv:Ágnes

        Dr. Boros Miklós válasza a mióma témában

        Kedves Kérdező!Ez a leirás nem pontos,egy pontosabb UH.vizsálat szükséges,mely a szerkezet mellett a környezetéhez való viszonyát is leírja és csak ezt követően döntendő el,hogy ki kell-e venni és lehet-e későbbi hatása a teherbeesésre.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 28., 18:38; Megválaszolva: 2011. június 30., 06:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: