• Várandós lehetek-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Gyermeket szeretnénk, múlt hónapban voltam nőgyógyásznál, hogy vizsgáljon meg, minden rendben van-e, elkezdhetjük-e tervezni a babát, azt mondta, hogy igen, minden rendben van! Több, mint 3 hónapja már nem szedem a fogamzásgátlót és ebben a 3 hónapban óvszerrel védekeztünk,eddig minden hónapban rendszeresen megjött a menstruációm, egészen mostanáig, ma van a 8. napja, hogy késik, reggel csináltam egy terhességi tesztet, amely negatívat mutatott! Mit tegyek? Várjak még? Menjek Orvoshoz? Csináljak még egy tesztet? Nagyon izgatott vagyok, szeretnék teherbe esni! A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ha továbbra sem jött meg a vérzés, 3 nap múlva ismételje meg a tesztet. Sokszor előfordul, hogy vagy kevés még a HCG vagy nem elég érzékeny, és valójában terhes, de a teszt negatívat mutat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 25., 18:31; Megválaszolva: 2011. június 27., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: