• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! 7 hetes terhes vagyok,es az lenne a kerdesem, hogy normalis e hogy allandoan faradt vagyok,barmikor tudnak aludni. Egesz nap emelygek,hanyni nem hanyok de megis nem olyan a gyomrom mint szokott lenni,de enni tudok,csak az egesz napos emelyges van, meg fura izt erzek a szamban. Normalis ez ilyenkor,vagy csak nekem vannak ilyen tuneteim?Ha igen meddig tart?Koszonom valaszat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A terhes nők nagy része küszködik a terhesség elején az álmossággal és az émelygéssel, ezek a tünetek a terhesség velejárói lehetnek. Ha ezek rosszabbodnak, vagy egyéb tünet is jelentkezik, keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 24., 19:35; Megválaszolva: 2011. június 27., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: