• Szülés utáni önkielégítés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A kérdésem az lenne,hogy szülés után vagyok egy héttel/gátmetszés/,és rendkívül kívánom a páromat.Tudom hogy nem lehet 6 hétig szex,ezt be is szeretném tartani az egészségem érdekében,de az önkielégítés illetve az orális szex,az megengedett?És ez milyen hatással van a hüvelyizmokra illetve a méhre? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Maisa

        Dr. Deli Tamás válasza a önkielégítés témában

        Kedves Maisa! Eszköz használata nem javasolt, és bár általában ezt nem javasoljuk a szülés után hat hétig, de feltételezhetően a csikló izgatása nem káros. Orgazmus közben méhösszehúzódásokat és tejkilövellést tapasztalhat. (Ami miatt talán mégis célszerűbb volna várni, az az, hogy a gátizmok is megfeszülnek orgazmus közben, ami friss gátvarrattal nem a legoptimálisabb, bár valószínűleg nem ártalmas.)


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. június 23., 17:24; Megválaszolva: 2011. június 27., 09:18

        Tudjon meg többet: önkielégítés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Azt szeretnem kerdezni,hogy nekem betaloc 10 mg betaloc van felirva 2*1 de legtobbszor reggel szedem,mert reggelente neha joban ver a szivem,de voltam kardiologiai vizsgalaton minden rendben volt,ketszer voltam,volt holter is,nincs szervi baj.idegi szapora...
        Üdvözlöm! Elvileg 7-8 hetes terhes vagyok. Múlthéten voltam uh-on, a doktornő azt mondta, hogy valószínűleg elhalt a terhességem, mert ahhoz képest hány hetes vagyok kicsi a baba. Petezsák 15.6cm, embrió 3.1 mm. Jövőhéten hívott vissza. Ön...
        Tisztelt Doktor úr! Nagyon sok helyen olvastam már az előváladékról, konkrétabban arról, hogy attól lehetséges e teherbe esni. A kérdésem az lenne, hogy augusztus 26.-án voltunk együtt a párommal, nem használtunk óvszert, illetve én nem...
        Tisztelt Doktor úr/nő. 4honapja abbahagytam a fogamzasgatlot ( Tri ragol-t). Azota egyszer jott meg a menzeszem. 08.04.en elutazunk Nemetorszagba a vonaton felfaztam vereset pisiltem es vizelesi ingerem volt nagyon. Megerkeztunk Nemetbe este a bal...
        Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy megállapították 5 hetes terhességemet, de folyás miatt a nőgyógyász Klion-d kúpot írt fel! Melynek a tájékoztatójára az van írva , hogy nem alkalmazható terhesség első három hónapjában. Panaszom...
        Tisztelt Doktor! A második babámat várom,jelenleg a 11.hétben vagyok és az ellenanyagszűrés eredménye pozitív lett. Az én vércsoportom A Rh (D) pozitív, az apáé 0 Rh pozitív. A leletemen ez áll: Ellenanyagszűrés eredménye:...
        Kedves Doktor Úr, Június 21-én volt utolsó menstruációm. Férjem külföldön dolgozik,így pontosan tudom, hogy júl 1-én voltunk csak együtt. Azóta nem. Tesztjeim halvány pozitívak voltak csak. Aug.5-én voltam uth.on. Hüvelyi...
        Tisztelt Doktor Úr! 30 éves nő vagyok. 1 hete folyamatosan olyan jellegű fájdalmat érzek a derekamban és az alhasamban, mintha a menstruációm akarna megjönni, ami csak 1 hét múlva esedékes, valamint néha szúró fájdalmat tapasztalok az...
        Tisztelt Doktor Úr! Három alkalommal vettem részt lombikbébi programban.Sajnos a hormonális kezelés ellenére mindig csak 1 petesejtem volt, és sosem jutottam el az embrió visszahelyezéséig. Ezért úgy döntöttünk a férjemmel hogy...