• Menstrualas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorno, a kerdesem a kovetkezo lenne: kisfiam 6 hona intenziv szopi utan eldontotte hogy nem ker tobbet. Igy aztan egy darabig fejtem, aztan lassan lassan elapadt magatol. Azota sem jott meg a menstruaciom, ez kb 6 hete. Meddig normalis hogy nem jon meg vagy forduljak nogyogyaszhoz hogy alapos vizsgalatbol deruljon ki hogy mi a helyzet? Koszonom valaszat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szoptatás témában

        Kedves Hölgyem! Minden nő test különböző, nincs általános szabály erre. Nem kell aggódnia még, csak 3-4 hónap után tér vissza a menses sok nőnél, de előfordul, hogy akár 8-10 hónapot is várat magára. Védekezzenek feltétlenül, ah nem akarnak újabb babát, mert könnyen teherbe eshet, még akkor is, ha nincs mensese.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 20., 10:58; Megválaszolva: 2011. június 21., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: