• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném pontosan tudni mi az oka annak hogy április 28-án volt utoljára menszeszem és a terhességi teszt pozitívat mutatott kétszer is, az orvoshoz elmentem és a vizeletvizsgálat is pozitívat mutatott, de az orvos még mindig nem látja az ultrahangon hogy van- baba vagy nincs. mi lehet ennek az oka. én már arra is gondoltam hogy állterhes vagyok. szeretném ezt tudni mert már el vagyok keseredve. köszönöm és válaszát várom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A pozitív teszt oka lehet a méhen belüli terhességen kívül méhen kívüli terhesség, egyes gyógyszerek hatása, illetve vetélés után pozitív maradhat a teszt. Szoros kontroll szükséges az ön esetében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 15., 17:38; Megválaszolva: 2011. június 16., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: