• Meddig pihenjek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Első terhességem 5. hetében barna folyás lépett fel. Uh fejlődést mutatott az előzőhöz képest, duphastont kaptam. 2 nappal később, munka közben erősebb folyásom volt, uh nem látszott probléma, de pihenést javasoltak. Mivel eléggé izgultam, és az orvos is sietett, nem kérdeztem meg, hogy meddig kéne pihennem, feküdnöm, illetve, kiírassam-e magam táppénzre, vagy ne. Sajnos a munkám 10 óra állást jelent egy nap, de nem minden nap dolgozom. Menjek inkább vissza szakrendelésre, és ott megmondják? Kérném szíves javaslatát. Köszönettel: Ingrid22

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Ingrid! Ez aq döntés kizárólag a kezelőorvos hatásköre, illetve felelőssége, a kórelőzmény ismerete nélkül nem határozható meg. Amennyiben van kontroll időpont a kapott leleten, akkor érdemes addig feküdni, illetve táppénzre menni, ha nincs, akkor menjen vissza a kezelőorvoshoz vagy a körzeti nőgyógyászhoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 15., 13:31; Megválaszolva: 2011. június 16., 17:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó