• Szükséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 25 éves vagyok, kb 5-6 hetes terhes. Hamarosan elmegyek az orvosomhoz vizsgálatra. Az lenne a kérdésem, hogy szükséges valamilyen vitamint/terhesvitamint szednem? (A terhességet megelőzöen sem szedtem multivitaminokat) Orvosom, akit amúgy nagyon jó doktornak tartok, azt javasolta, hogy természetes úton vigyem a szervezetembe a vitamint, ne szedjek semmiféle tablettát, legalábbis ő feleslegesnek tartja. Én nem vagyok biztos benne, h elég vitamint tudok bejuttatni a szervezetembe, habár igyekszem napi szinten gyümölcsöt és zöldséget is enni. A terhességemet megelőzően kb fél évvel szedtem femibiont. Pontosan a baba miatt. Mit tanácsol? Kezdjem el most is szedni vagy esetleg hagyjam és maradjak továbbra is a természetes bevitel mellett?

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!A terhesség alatt szedhető vitaminokat feltétlen szedje,nem véletlenül találták ki.nemcsak vitaminokat tartalmaz.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 14., 12:14; Megválaszolva: 2011. június 15., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: