• Miért véreztem be???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        HCG vérvizsgálaton voltam dokihoz csak 1 hét múlva jutok be. A leletem: nem terhes nő 5-25miu/ml utolsó menstr.követő hetek száma 1-10 hét1,2-225000miu/ml,11-15 hét 16995-225000miu/ml,16-22hét 6860-225000miu/ml 23-40 hét 1583-6511miu/ml. Ha jól gondolom, nem vagyok terhes!!!??? Tri REgolt szedek folyamatosan 15 éve. Volt már hormonzavarom, mert 1 hóig nem szedtem a fogamzásgátlót. A 11.12.13. gyógyszernél véreztem, elég erősen. Máskor is volt köztes vérzésem, de nem ilyen erős. Ezért csinálták meg a vértesztet. Miért véreztem? A doki másik gyógyszert akar írni. Tényleg ajánlatos? Egyébként mindig nagyon keveset vérzek, 1 tamponnal is kibírnám egész nap. Javasolt még valami más vizsgálat? Hormon vagy valami? Amúgy sokszor van húgyuti fertőzésem is. Évente legalább 1-2szer.Régen veseproblémáim voltak.

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírt értékek a referenciatartomány, de az Ön aktuális b-HCG szintje itt még nincs feltüntetve, legalábbis abban, amnit Ön leírt. Szerintem hagyjuk meg a lelet értelmezését az Önt ellátó orvosnak, mert így a leírtak alapján számomra nincsen értékelhető eredmény. A vérzészavar kezelése, a fogamzásgátló 37 éves korban történő szedésének elbírálása szintén több dolgon múlik, pl. korábbi vagy jelenlegi betegségek, testalkat, dohányzás stb. - azt hiszem, ezt is a kezelőorvosa fogja tudni eldönteni.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 10., 14:01; Megválaszolva: 2011. június 14., 09:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó