• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        majus 13an volt ay utolso menstruaciom es ma reggel tesztet csinaltam es van egz nem teljesen piros csikom de lathato.terhes vagyoke- hanyingerem van, kivanos vagyok. volt mar egy vetelesem es milyen gyogyert kell szedjek tapadasra es vitamint_

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel terhes, magzatvédő vitamint és folsavat kezdjen el szedni, speciális "tapadásra" való gyógyszert, pl. Utrogestant csak nőgyógyász írhat fel, ha ez indokolt, ez recept nélkül nem is kapható. Azonban ez rutinszerűen nem indokolt, csak bizonyos esetekben, egy vetélés alapján még nem feltétlenül kell adni, főleg, ha a vetélés oka nem ismert. Azt javaslom, hogy keressen fel nőgyógyászt friss teszttel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 09., 18:24; Megválaszolva: 2011. június 11., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: