• Vérvizelés terhességben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakorvos! 11 hetes terhes vagyok és most kaptam meg a teljes vérkép-vizelet leleteimet. vérkép hemoglobin 110 g/L (ref.120-155), hematokrit 0,333 L/L (ref.0,35-0,50), a vizelet haemoglobin250 /uL, poz.++++, lett, a vizelet üledékben vörös vértest (ép+lizált) 139,7 a látótérben (ref.érték 0-3), üledék vvt morfológia dysmorf vvt, fehérvs. 5 (ref.érték 0-4). amiláz 121 U/L, (ref. 25-100)m kolerszterin 5,5 (ref.2,6-5,2), triglicerid 2,97 (ref.0,7-1,7), CRP menny. 8 mg/L (ref.0-5). a háziorvosom szabadságon, a nőgyógyászhhoz 2 hét múlva megyek. Aggódom, ettől lehet baja a picinek? vagy komolyabb problémára utal? vagy csak nem ittam elég folyadékot? Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ez a lelet további vizsgálatokat igényel, mielőbb forduljon orvoshoz, keresse fel a nőgyógyászati ambulanciát!

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 03., 19:47; Megválaszolva: 2011. június 04., 17:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom 30an jön meg a szabadsagról de az hosszu idő nekem. Kérdesem, a poitív terhességi eredményt a teszten produkálhatja e a sárgatest ciszta? Menstruacióm kimaradt, szép pozitív teszt, tervezett baba. Válaszát...
        Tisztelt Doktor Úr ! 30 hetes terhes vagyok.A Terhesség előtt IR és PCOS el kezeltek. Pajzsmirigyre csak jódot kellett szednem egy darabig de ez volt már 3 éve utána nem kellett gyógyszer. Terhesség előtt Metfromin és bromocriptin de ezeket már...
        Par napja pozitivat teszteltem, a belgyogyaszaton a gyomorbetegsegem(laktuloz tesztem tul magas volt) miatt Normix-ot kaptam. Beszedhetem ezt varandosag alatt?
        Tisztelt Szakértő. 21 hetes terhesen az UH vizsgálaton vesetágulatot állapítottak meg a magzatnál. Egyik oldalon 12 mm-es, másik oldalon 7 mm-es. Milyen veszélyeket takar mindez, mire lehet számítani? Más rendellenésseget nem találtak, de ez...
        Tisztelt Doktor úr! 7 hetes lombikos vagyok. Az embrió él és szépen növekszik. A vizsgáló orvos viszont nem lát szikhólyagot. Ez lehetseges?
        Már egy éve szedem a Symicia nevű fogamzásgátlót, eddig nem volt semmi probléma.Mindig pontosan vettem be, nem hagytam ki egyet sem. A mostani levélnél az első héten egy tablettát késve vettem be (12óránál kevesebb idő telt el). Ezek után...
        Üdv! 24hetes terhes vagyok, a 20 hetes genetikai UH-n a kislányom egyik veséjében 4mm-es vesetágulatot láttak, majd most voltam a magánorvosomnál (akinek nyilván nem olyan nagyon pontos a gépe) és ő a leghosszabb pontok közti távolságot kb...
        Jó napot! Olyan gondom van,hogy 6 hetes terhes vagyok,hétfőn voltam orvosnál azt mondta van egy kis hüvelygyulladásom és írunk rá ki valamit de végül annyira beszélgettünk,hogy elfelejtettük a receptet.Két hét múlva megyek újra de addig sem...
        Tisztelt doktor ur/no! 7hetes terhes vagyok Es kb 1 hete vereztem,gorcsoltem. Az orvos azt mondta hogy fenyegeto veteles. Azutan 2nappal elkezdtem barnazni utanna abba maradt de gorcsok folyamatosan vannak. Ma ujra barnazni kezdtem mitol lehet ez?
        Üdvözlöm ! Az lenne a kérdésem ,hogy spontán vetélést követő egy hétben vagy vele egy időben egy együttlét után képes e szervezet vetélésre es mellette másik petefészekben vagy a méhben egy életképes embrió megmaradni ? A vetélés...