• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jóestét! 2009ben volt egy spontán ab. vérzéssel idén volt ápr.4. misssed ab.-életjel hiánya miatt.Egyik doki 6hó pihit írt és vizsgálatokat...a másik min3 max5hó pihi viszgálat nélkül, mert a 2 terhesség nem ugyanaz és a viszgálattal nem lehetne bármit kideríteni sőt nem garantálja semmi, h a 3. megmarad.várjak és legyen vizsgálat vagy köv hónapba próbálkozzunk de kérdezünk ki egy 3. dokit is?vagy most kezdjem el a terhes vitamin szedését az segíthet vagy milyen agzat megtartó tabletták vannak? köszönöm a válaszukat előre is.

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! Terhesvitamint érdemes szedni már most, folsavat is. A 3. "dokit" már megkérdezték, ez volnék én. A sikertelen terhesség utáni optimális várakozási idővel, illetve a visszatérő vetéléssel kapcsolatban ajánlom elolvasásra két írásomat, melyek a következő weboldalakon érhetőek el: http://www.drdelitamas.hu/veteacuteleacutes-utaacuteni-terhesseacuteg.html http://www.drdelitamas.hu/habitualis-abortus.html Ezekben röviden összefoglalva megtalálhatóak a kérdéseire a válaszok. A következő terhességhez sok sikert és szerencsét kívánok!


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 01., 18:01; Megválaszolva: 2011. június 02., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: