• Myoma terhesen; kerülhet sor műtétre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr!21 hetes terhes vagyok és most vették észre,hogy myomám van.Leírom a pontos szöveget amit a papíromra írtak,:40 szer38mmmyomanak imp.képlet a placenta alatt,amely a placenta méh felöli felszínét deformálja.Kérdésem az lenne,hogy mit kell tennem ezek után műtétre kerül a sor vagy semmit nem kell csinálnom csak a szülés után?.Egészséges lesz attól a babám?Nekem lesz valami bajom esetleg tőlle amíg terhes vagyok?Várom válaszát,köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Kedves Kérdező!Az esetek nagy részében nem jelent gondot és szülés után kell eldönteni,hogy kell-e műtét,ritkán nagyobb ütemben elkezd , a myoma növekedni ez problémát jelent.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 31., 14:13; Megválaszolva: 2011. június 01., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: