• Kinyílt külső méhszáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! 26 hetes terhesen kinyílt a külső méhszájam.Érték 2100. Előző terhességemnél végig 2000 volt, a másodiknál szintén eddig. Az orvosom kímélő életmódot javasolt, semmi konkrétat nem mondott. Kérdésem mennyire veszélyes? A nagyobb 19 hónapos, vele sétálhatunk, babakocsiban, szülőkaros biciklivel tolhatom?Tudom nem emelhetek, de az alapvető dolgokat elvégezhetem?Sétálni elvihetem a nagyot?Mire kell figyelni? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a kinyílt méhszáj témában

        Tisztelt Hölgyem! Kímélet, bő folyadék, szájon át szedett Mg javasolt, az orvosa által javasolt időpontban kontrollvizsgálattal. A felsorolt tevékenységek nyugodtan végezhetők, de ne terhelje túl magát, pl. lehetőleg ne több órás sétákat tegyen.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 30., 16:46; Megválaszolva: 2011. június 01., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: