• Terheséggel jár?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 honapos terhes vagyok. és van reggeli rosszul létem de nem szokványos. nincs hányingerem, csak fáj szinte görcsöl a gyomorszám és menem kell hányni nem jönn fel semmi csak valami habos nem tudom mi. de ha eszek kelés elött 2,3 szem háztartási kekszet akkor nem hányok. de egész nep fáj a hasam. ez mitöl lehet .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A probléma a terhességben jelentkező savtúltermelődés miatt alakulhatott ki, érdemes Rennie tablettát szedni rendszeresen, polcolja fel a fekhelyet, evés után közvetlenül ne feküdjön le. Ha nem javul, keresse fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 27., 09:37; Megválaszolva: 2011. május 29., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: