• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Április 17-én volt az utolsó menstruációm, azóta a terhességi teszt kimutatta, hogy állapotos vagyok. Június 03-án megyek nőgyógyászhoz. A kérdésem az, hogy nem korai-e ez az időpont? Annyi rosszat olvastam már arról, hogy a vizsgálattól elmehet a baba. Van ennek alapja? A vizsgálaton meg tudják már mondani, hogy minden rendben van-e? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! A vizsgálattól biztosan nem megy el a bab, amikor ilyet tapasztaltak, az véletlen összefüggés volt, egyébként is bekövetkezett volna a vetélés, vizsgálat nélkül is. A terhesség negyedik hetétől már látható az ultrahangon a petezsák, illetve a 6. héttől életjelenség is tapasztalható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 24., 13:19; Megválaszolva: 2011. május 25., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: