• Hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        22 hetes kismama vagyok. Párnapja elkezdett fájni a hátam kizárólag jobb oldalon lapocka és borda környékén. Csak bal oldalamon alszok, így attól nem lehet. Pont egy hete volt laborvizsgálat aszerint minden rendben van egyedül a HCT értékem lett minimálisan alacsonyabb. Ön szerint mitől lehet? Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A legtöbb hasonló fájdalom oka mozgásszervi, ugyanis terhesség alatt változik a test statikája. Nem zárható ki epekövesség sem, vagy egyéb belgyógyászati ok, ezért ha pihenésre nem javul, forduljon a háziorvoshoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 24., 10:58; Megválaszolva: 2011. május 25., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: