• Veszélyes-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR.ÚR -Nő! Ne haragudjon,hogy ismét itt,és levelemmel zavarom,de megint van egy problémám! Babát vártam de a 6-7 hétnél sajnos nagyon véreztem ezért sajnos elvesztettem a babát vagyis Műtéti beavatkozást kellett végrehajtani! Most voltam a kontol vizsgálaton /4hét/ ahol cystát állapitottak meg mind 2 oldalon! :-( Azt mondta az orvos,hogy várjuk meg a menseset,és utána csinálunk ismét egy uh.-ot! A műtétem után 1.5 hétig véreztem majd elmúlt utána 15 nap múlva megint véreztem,néha néha van egy minimális vér,igazság szerint inkább majdnem hogy rózaszín,de most a vizsgálaton nem volt nyoma ,de mire lesétálta Uh-ra már ismét volt egy kevés! Az Uh leletemre ez van írva:Eredmény:55*35 mm-es ut-ban 5mm-esnyk látható.Az ut mellett jo.30*24mm-es egyenetlen falu cystosus képlet látható. Bo.39*24mm-es pokhálószerűen beszürt cystosus képlet látható CD:neg. Azt szeretném megkérdezni,hogy ezek a cysták feltudnak e szívodni vagy műtét nélkül is eltávolithatóak!? Köszönöm válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a ciszta témában

        Tisztelt Kérdező! A ciszták fel tudnak szívódni, emiatt kérte vissza kontrollra a kolléga. Ha nem szívódnak fel, eltávolításuk módja műtéti, gyógyszeres vagy más megoldás nincs.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 23., 12:32; Megválaszolva: 2011. május 30., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: