• Hasmenés terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 25 hetes terhes vagyok és kb 2 hete erős vízszerű hasmenésem volt, majd másnapra rendbe jött. Egy hét múlva újra kezdődtek a panaszok, jelenleg is naponta többször van híg székletem. Ez lehet esetleg terhességi tünet? érdemes lenne Ön szerint kivizsgálni, labort csinálni? Segítségét előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Érdemes kivizsgálatatni, széklettenyésztést javasolnék.Addig is kímélő étrend, bő folyadék, probiotikum adása szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 11., 11:08; Megválaszolva: 2011. május 12., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: