• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! a problémám: 3 hónapja szültem természetesen, és utána mivel nem hagytam abba a vérzést kikapartak. Azóta már egyszer megjött a havi vérzésem,és úgy mint akkor is, most is már másfél hete vérzek és nem tudom miért. az első négy napban erősebb a vérzésem de azóta csak éppen hogy gyenge vérzésem van. Kérem segítsen tanácstalan vagyok!! Előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírtak alapján mindenképpen érdemes visszamennie a szülést levezető orvoshoz/intézménybe, ahol hüvelyi ultrahanggal tudják ellenőrizni, hogy a méhből minden szövettörmelék kiürült és nem az okoz-e esetleg visszatérő, elhúzódó vérzést. Ha ilyesmi nincsen, egyszerűen csak arról lehet szó, hogy a ciklusok még nem álltak vissza a korábbi rend szerint - várható, hogy az idő előrehaladtával javulni fog a helyzet.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 09., 20:05; Megválaszolva: 2011. május 11., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: