• Baba vállalás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.úr-nő!Tisztelt DR.úr-nő! Sajnos a legutóbbi /beavatkozásnál- 6hetes babát elvesztettem,mert nagyon véreztem,annak a szővettani eredménye még nincsen meg,és konkrétan így nem is tudom mi lehetett a nagy vérzés oka! A jóindulatú koponyacsont daganatnak aBNO: kód a véleménynél: D7600 Langerhans-sejt histiocytosis ,és még /benigus-fibro-osseous laesio. Ezt a daganatott fejfájas miatt,és hormonális vérvételből állapitota meg nekem egy Dr. aki engem kezelt. A méhenkívüli terhességem szőv. eredményét nem találtam,de ezt igyekszem bepótolni,de a vizsgálati leleten ez áll: Uh.vizsgálat. 62X432mm-s uterus nyk:3mm Az uterus bal oldalán 73x39mm-s resistenia. A tubában petezsák,melyben 9 mm-s CRL-i embryo látható. FHR:poz. Douglasban átlag 24-28m-s folyadék /vér/ látható! Az idegsbészt aki engem kezel megkérdeztem,/már régebben/de nem befolyásolja a betegségem a terhességet! Koponya ct.vizsgálatra járok évente,ezen kívűl semmi vizsgálat nincs,szerncsére mert jóindulatú daganat! Most készülök vérképet csináltatni,mert vérszegény vagyok! Szeretném még megkérdezni szedjek-e valamilyen vitamint most így a baba vállalás előtt, ha igen mit ajánl? volt egy p4 es onk.szürésem,ezt műtéttel megoldották,és p2re változott nekem mindig is ennyi volt,de ráírták a papírra,hogy HPV gyanús,ezt megkérdeztem az orvost hogy erre kell e valamit szedni vagy kúpot,de azt mondta,ha nincs ilyen panasz,hogy/ viszketés-hányinger akkor nincs jelentősége! Szerencsére ilyne panaszaim nincsennek! ön mit gondol erről!? köszönöm válaszát! Tisztelettel:

        Dr. Deli Tamás válasza a abortusz témában

        Tisztelt Hölgyem! A terhesség előtt és alatt terhesvitamin, illetve folsav szedése javasolt. Ha a HPV kimutatása direkt módon nem történt meg, csak gyanú volt rá, de a cytologia negatív, erre gyógyszer szedése nem javasolt, különösen nem koraterhességben.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 06., 11:10; Megválaszolva: 2011. május 09., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: