• Szövettani eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr! 2008-ban Indítási adatok: SÁ/CM 40 ml-nyi feketésvörös vérváladékos kaparék. J: here. 2 cs/T.eg Mikroszkópikusan: 12.10./nné Residuum post abortum. A második terhességről nincs szövettani eredmény. Ez alapján mi lehet az ok? El lehet e végeztetni a genetikai vizsgálatot, mivel szeretnénk tudni mi lehet az ok és elkerülni még egy ilyen esetet. Kell-e a genetikai vizsgálathoz orvosi beutaló? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ria

        Dr. Deli Tamás válasza a abortusz témában

        Kedves Ria! A következő kérdés érkezett meg hozzám: "Kedves Doktorúr! 2008-ban Indítási adatok: SÁ/CM 40 ml-nyi feketésvörös vérváladékos kaparék. J: here. 2 cs/T.eg Mikroszkópikusan: 12.10./nné Residuum post abortum. A második terhességről nincs szövettani eredmény. Ez alapján mi lehet az ok? El lehet e végeztetni a genetikai vizsgálatot, mivel szeretnénk tudni mi lehet az ok és elkerülni még egy ilyen esetet. Kell-e a genetikai vizsgálathoz orvosi beutaló? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ria" Nyilván Ön is látja, hogy a kérdése lényege lemaradt (ötletem persze van, de természetesen nem szeretnék találgatni). Vagyis: minek kérdez rá az okára? Ha megírja kérdését, szívesen válaszolok. Genetikai vizsgálathoz államilag finanszírozott formában kell orvosi beutaló. A vizsgálatot kifizetve természetesen az adott magánrendelésen/-laborban bármilyen ott elérhető vizsgálat elvégeztethető.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 05., 22:25; Megválaszolva: 2011. május 09., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: