• Császár után Aspirin protect

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hete szültem császárral és a kérdésem az lenne hogy szedhetem-e az aspirin protect 100-at? A tájékoztatoban az áll hogy ha szedem nem szoptathatok.Pedig a korházban ezt írták fel és 6 hétig kellene szednem. És a célját sem értem ennek a gyogyszernek. Elöre is köszönöm válaszát.

        Dr. Deli Tamás válasza a császármetszés témában

        Tisztelt Hölgyem! Az Ön kórelőzményét nem ismerem. Ha nem volt agyi ischaemiás történése, szívkoszorúér-betegsége stb., akkor a gyermekágyas időszak 6 hete alatt az adekvát trombózismegelőző kezelés a napi egyszer subcutan alkalmazott, testsúly szerint kiválaszott dózisú kis molekulasúlyú heparin. Arra vonatkozóan, Önnek miért írtak fel Aszpirint trombocitaaggregáció-gátlásra, kérdezze a felíró orvost.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 03., 16:22; Megválaszolva: 2011. május 05., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: