• Szedhet-e 6hetes terhes Diclofenac duót vagy Voltaren Dolót?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Becsípődött a derekam és nem tudom hogy szedhetek-e rá gyógyszert?Kérném ha igen legyen szives meg írni hogy milyet?Köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség, fájdalomcsillapítás témában

        Tisztelt Hölgyem! 1-1 szem Diclofenac vagy Voltaren nem árt, de a jelen terhességi korban szinte minden gyógyszer kerülendő - ilyenkor alakulnak ki az embryo szervei és ilyenkor tud egy gyógyszer a legtöbbet ártani.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. április 29., 07:29; Megválaszolva: 2011. május 02., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: