• Császármetszés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! 39 évesen fogom szülni 3. gyermekemet. Most 30 hetes terhes vagyok. 17 és 15 éves fiaim vannak. Az orvosom véleménye szerint a korom alapján indokolt lenne a császármetszés. Előző két szülésem hüvelyi úton történt. Jelenleg minden rendben, kivéve, hogy most már fulladok, és néha úgy érzem össze-vissza kalimpál a szivem, néha akkor is amikor semmiféle terhelés nem ér. Tény hogy ennyi idősen már nehezebben viselem, de valóban előtérbe helyezik az én koromban a császármetszést? Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a császármetszés témában

        Kedves hölgyem! A kor előrehaladtával a fájásgyengeség gyakraban jellemző, idősebb korban sokkal többször van szükség a műtétre, bízzon orvosában, ő mindig az ön érdekeit tartja szem előtt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 28., 19:23; Megválaszolva: 2011. április 29., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: