• Van lehetőség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!35 éves vagyok.Négy éve egy baleset miatt állandó katétert kell viselnem,és a katéter ballonja miatt a méhem és a méhszáj hátrébb csúszott.Az lenne a kérdésem,hogy így teherbe tudok-e esni,mivel babát szeretnénk a párommal,de sajnos jó pár hónapja próbálkozunk és sajnos még nem sikerült. Befolyásolhatja a teherbe esést a katéter használata?Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel:Anikó

        Dr. Deli Tamás válasza a hólyagkatáter témában

        Kedves Anikó! Azt, hogy "a méhszáj hátrébb csúszott", nemigen tudom értelmezni orvosilag - nyilván egy vizsgálattal tudja orvosa pontosan eldönteni mi a helyzet. Önmagában a katéterviselés nem jelenti akadályát a teherbe esésnek. Néhány hónap sikertelen próbálkozás egyébként orvosilag még nem jelentős, 12 hónap után indokolt a meddőségi kivizsgálás.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. április 28., 09:53; Megválaszolva: 2011. május 02., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: