• Nyálkás vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Elkészültek a vérvétel eredményei. Sajnos nőgyógyászom nem tudott semmi biztatót mondani. Azt mondta az eredmények alapján nincs peteérésem, úgyhogy ha babát szeretnénk keressünk fel egy endokrinológust. A Norcolut szedése után megjött a mensesem, de azóta mint eddig mindig elmaradt... Vérvételem eredményei a Norcolut után. a ciklus 4. nap THS:2,23 uIU/ml; Szabad T3:2,52pg/ml; Szabad T4:1,09ng/dl; Prolactin:10,41ng/ml; Luteinizálo hormon:2,5mIU/ml; Follik.stim.hormon:2,5mIU/ml; Progeszteron:0,5nmol/l; Estradiol:32,0pg/ml; Tesztoszteron:2,08nmol/l Majd a ciklus 21.napján: Progeszteron:1,2nmol/l Bejelentkeztem egy endokrinológushoz. Azonban lenne egy kérdésem. most ápr24-26-ig eleinte barnás, majd véres nyálkás folyásom volt. De csak 3 napig tartott. Ilyet még nem tapasztaltam eddig. Kicsit szurkáló, menstruációs görcsöléshez hasonló érzésem volt főleg bal oldalon. Azért lepődtem meg ezen, mert az orvosom azt mondta, hogy a Follik.stim.hormon olyan értéket mutat, amiből azt következteti, hogy, nincs peteérésem és ezért nem jön meg a mensesem sem magától. Csináltam tesztet, de sajnos negatív lett :( Nem tudom mire vélni ezt a nyálkás "vérzést"... Üdvözlettel:

        Dr. Deli Tamás válasza a meddőség témában

        Tisztelt Kérdező! Lehet, hogy mégis peteérése volt - ez okozhatta a pár napos féloldali fájdalmat és a kevés barnás vérzést.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. április 27., 12:50; Megválaszolva: 2011. május 02., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó