• Halvány csík

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktor Nő! Egy levelet már írtam Önnek,és választ is kaptam. Akkor a barátnőmről írtam,hogy lehet,hogy terhes,ma tesztelt,és azt mondta,hogy nagyon halvány a második csík,de két csíkos. Azt mondja,lehet hogy csak "beképzeli"....Egy olcsóbb tesztet vett...én azt olvastam a neten,hogy ha rossz a teszt,akkor egy csík sem jelenik meg. És a halvány csík is két csík,nem? Most mit csináljon? Teszteljen még egyszer? Egyébként...nem reggeli első vizeletből csinálta a tesztet...ennyit számítani? Várom válaszát! Tisztelettel:Lívia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Lívia! Halvány csík esetén ismétlés javasolt 3 nap múlva, vegyen a barátnő Detego terhességi tesztet, ez jó minőségű, érzékeny teszt. Az sem mindegy, hogy mikor tesztel, hogy eltelt-e már annyi idő az aktus óta, hogy ha terhes, akkor a teszt ki tudja mutatni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 26., 22:40; Megválaszolva: 2011. április 29., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: