• Baba vállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. úr-nő! Egy nagy kéréssel fordulnék önhöz! Voltam már párszor műtve! Sajnos mostanában egy adott napon nagyon véreztem,és sajnos be kellett avatkozni az orvosoknak rögtön műtő 6-7 hetes volt a baba,és sajnos így elvesztettem! Rengeteg vért vesztettem! Egyébként volt 2005. végén egy méhen kívüli terhességem! Szeretnénk babát, de nem tudom ezek után lesz-e erőm rá, és hogy mikor mennyi idő múlva próbálkozzunk! Mire vigyázzunk, mit ajánlatos enni inni, és kell e vitamint szedni!? ha ismét /reméljük/, hogy sikerül! Ezen kívül még vérszegény vagyok, és még van egy jóindulatú koponyacsont daganatom/ j.orbita felső részén ill j.o.-on a convexitáson parietalisan scleroticus csontfolyamatot igazoltak,melynek alapján benignus fibro.osseosus laesio valószinű! Kérem mielőbbi válaszát! Köszönöm! Tisztelettel!: kiscica

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Írjon több információt, hogy segíteni tudjunk! Milyen műtétei voltak? Mi volt a vérzés oka? Szövettan mit igazolt?


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 26., 16:08; Megválaszolva: 2011. április 27., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: