• Folyás - terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! A problémám a következő lenne: hétfőn kiderült,hogy terhes vagyok.Tegnap és ma sárgás-barnás (szagtalan) folyást vettem észre az alsóneműmön.Nem sokat,csak egy-egy pecsétet.Előtte egyáltalán nem volt folyásom,ezért most furcsának tartom ezt a dolgot.Nőgyógyászhoz csak a jövő héten tudok elmenni,mert addigra kaptam időpontot.Most egy kicsit aggódom,hogy nehogy valami baja legyen a babának.Ön szerint egy ilyen jellegű folyás abnormális,vagy a terhesség elején előfordulhat ilyen?Köszönöm a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A bővebb folyás jellemző a terhességre, de sok esetben nem könnyű megállapítani, hogy ez még normális kategória vagy fertőzésre utal.Vegyen a patikában egy Detego hüvelyi pH tesztet, ha a pH eltolódott, fertőzésre van gyanú.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 21., 15:00; Megválaszolva: 2011. április 22., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó