• Tisztelt Dr.Úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arra szeretnék választ kapni,lehetek-e terhes? Négy éve már nem menstruálok.Van egy 2.5mm-es miómám.Sosem védekeztem,de most úgy két három napja állandóan éhes vagyok ég a gyomrom ha eszek ha nem.Mostanában a párom nem vigyázott,elmaradt menses után négy évvel ehetek-e teherbe?Köszönöm válaszát

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! igen-igen kicsi az esélye a leírtak fényében egy késői peteérésnek és terhességnek. A kérdés egyszerű eldöntésére egy kb. 100 Ft-os terhességi teszt szolgál. Negatív esetben a gyomorégés miatt keresse fel háziorvosát, illetve belgyógyász-gasztroenterológusát gyomorfekély, savtúltengés kivizsgálására.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. április 17., 12:14; Megválaszolva: 2011. április 20., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: