• TERHESSÉG?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T:DOKTORNŐ!HELYZET BONYOLULT,röviden:CYT és kolonoszkopos atypia kapcsán,műtétre voltam kiírva,de menses elmaradás miatt elhalasztják." negatív eredmény után is csak várunk,mert az endometrium 5mm-ről 10mm-re nőt MÁRC8és ápr12 között.ELÉG gyakoriak a kimaradások,viszont félek a betegségem miatt későn műtenek majd!MONDJUK idáig minden rendbe ment,most maradt el csak március hónapban,de kapcsolatom febr volt max.AZT már ki kellenne mutassa A BÉTA-hCG,normál teszt is,jól tudom?KÉREM tanácsát meddig kell még várnom?"27.ére ismét kiírták a műtétet,de a vérzésemre várnak.KÖSZÖNETTEL:ANOLIKA

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Kérdező! A Detego terhességi teszt már 10 nappal a teherbe esés után is kimutatja a terhességet. Amennyiben nem terhes, a vérzés gyógyszeresen is meghozható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 16., 18:07; Megválaszolva: 2011. április 18., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: